vrijdag 15 augustus 2008

Vincent Everts: iPhone 3G is piece of shit

Internetevangelist Vincent Everts was vorig jaar heel tevreden over de eerste generatie iPhone. Hij kocht toen als een van de eerste Nederlanders twee iPhones. Nu is dat iets anders:

Bron: Volkskrant

30 opmerkingen:

  1. Anoniem10:57

    Uh, gaat het over de iPhone 1 of over de firmware 2.0
    Het komt mij voor dat je aan het einde van het filmpje een 1e gen iPhone in de kliko dondert.
    Maar die heeft dan weer geen 3G.
    Is het soms dat je je mooie zwarte of witte iPhone niet in de kliko durfde te gooien, had dan een kussentje onderin gelegd.
    Dan had het nog ergens op geleken maar nu,....... :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem02:40

    Die Everts had gewoon even moeten updaten voordat hij zo'n review maakt. Echt belachelijk filmpje. Dat toetsenbord probleem is al lang verholpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem14:58

    Een paar dingen:
    - Waarom in Godsnaam "AAA" (en niet 1x) in je adresboek?
    - Waarom zoeken met 'chr' als je ook op de 'C' rechts kunt drukken en met ietsjepietsje scrollen er al bent?
    - Waarom niet even die firmware-update draaien, ik zie het probleem niet met een adresboek waarin meer dan 1700 mensen staan... Niks geen 40-50 seconden wachten.

    Populistisch verhaal weer, wat eigenlijk altijd wel zo is met Everts, maarja ik laat me weer eens verleiden tot een reactie...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem15:12

    Wie is Everts nu helemaal....?
    De man is van de analoge buiten-categorie en niet meer van deze leeftijd. Groot gebracht met een ZX Spectrum en daarin blijven hangen. Ik heb voor de man nog wel een loodzwaar telefoontoestel met draaischijf...ik bedoel maar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem15:16

    Gooi je je macbook ook even weg vriend. haha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anoniem15:31

    @ 20 augustus 2008 2:40
    Anoniem zei


    Boehoehoehoe!! Niet gaan huilen he ! :aai: Anoniempje.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem15:43

    feit blijft dat je voor een vervanging van de batterij het apparaat moet opsturen.
    Dat alleen al is een van de domste dingen die ik ooit gezien heb op een gsm.
    Iedereen weet dat de batterij het eerste defect aan een gsm is.
    Externe bluetooth speakers aansluiten lukte niet met de Iphone waar een HTC en Nokia dit wel probleemloos voor elkaar keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anoniem15:44

    wat een arrogante zeikerige rotkop.
    idd lulverhaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anoniem16:13

    Everts spreekt zichzelf altijd tegen, bijvoorbeeld wanneer hij helemaal naar Amerika reist voor die iPhone 2G en dan loopt te preken waarom al die gekke amerikanen zolang in de rij staan voor dat ding terwijl de amerikanen denken dat hij volslagen gek is om op het vliegtuig te stappen voor dat ding.

    Ook is hij heel erg goed in het kritiek leveren op anderen op een opdringerige (ADHD-achtige) manier.
    Wat heb jij allemaal al gemaakt in je leven?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hahaha, Vincent Evers, self-proclaimed internet evangelist... right...

    Die man weet niet waar ie het over heeft. Typisch verhaal van klok en klepel. Wat een flapdrol zeg. Heeft die man ooit eens iets gemaakt? Heel veel lucht en weinig.. nee eigenlijk niets gewoon, alleen maar lucht. Vieze lucht...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem16:40

    HTC touch diamond rules

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Maar je koopt toch ook geen mac apparatuur om het te gebruiken?? Je koopt dat toch alleen maar voor het design en de status...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Anoniem18:06

    Die dingen die hij vermeld, heb ik zelf nooit last van, ik ben zeer te vreden met mijn iphone ik raad die meneer aan om zijn phone up-te-daten....

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Anoniem19:18

    Ik snap de meeste reacties hierboven niet. Vincent heeft gewoon gelijk en jullie zijn er allemaal ingetrapt. Hoezo firmware update, dat ding moet het gewoon doen ! Het is inderdaad een pruts apparaat. Veel te snel op de markt gebracht, een overhyped ding vol met bugs. Duidelijk dat Apple nog veel moet leren in de telefonie wereld. HTC doet dit inderdaad veel beter.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Meneer blaat maar wat en klets bovendien onzin. In het begin heeft-ie het over gesjouw met kabeltjes en batterijen. Hoezo? De batterij van de iPhone kan niet worden verwisseld, dus waar GadgetFlapdrol die kennis vandaan heeft, is mij niet geheel duidelijk. Ik heb ook een iPhione 3G, en ben er meer dan tevreden mee. OK, hij knipt en plakt niet (komt vast nog wel), en hij synct (nog) geen todo-lijsten. Da' lastig, maar heb ik al opgelost met een van de gratis Apps uit de iTunes Store. Over ontvangst (ik woon bij de Duitse grens en zeker niet in een grote stad of gemeente) heb ik niets te klagen. Altijd drie streepjes of meer. Meneer Everts is denk ik de dag, dat dit filmpje is gemaakt, met de verkeerde pik uit bed gestapt.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem19:48

    Awwwww wat zie-liggg, arme Everts, bla bla.
    Zeuren over de batterij duur had hij wel achterwegen kunnen laten, natuurlijk gaat6 de batterij van een iPhone minder lang mee als van je precious Nokia, de nokia heeft geen 3.5" touch-widescreen om van stroom te voorzien. En ja de 3G chip heeft nu eenmaal meer stroom nodig, exact de reden dat Apple het er bij de eerste iPhone UIT heeft gelaten.

    Hij moet met snoertjes en extra batterijen rondlopen ? Extra batterijen ? Sorry ? De batterij is zelf niet eens te verwisselen!

    Inderdaad, het T-Mobile netwerk is op zijn zachtst gezegd ruk, daqt de 3G een chip heeft met wat issues helpt ook niet. Maar sinds 2.0 is het al verbeterd dmv updates.

    Demonstreren hoe bizar slecht hey keypad is en hoe traaaaag het wel niet is trappen we ook niet in, dit is al opgelost sinds 2.0.1 en dit filmpje is ruim nadat die update is uitgekomen gefilmd en online gezet. Misschien moet de internet guru zich eens gaan verdiepen in de magische wereld van software updates, echter dat zal ook wel te moeilijk voor hem zijn.

    De "c" duur 40-50 seconden ? Voordat hij de zin af heeft staat er 'Chr' op zijn scherm... Let trouwens op, zoekresultaten zijn blank, nul, nop... die mafkees heeft niet eens iemand in zijn telefoon beginnende met Chr...

    Copy/paste ? Ik heb een erg recente Nokia waar al het denkbare op zit en ik kan ook niet copy/pasten. Tenzij je een windows mobile apparaat heeft kan naar mijn weten niemand copy/pasten op zijn telefoon, maar ik kan het natuurlijk mis hebben.

    Email, calendar, to do lijsten, browsen met flash 'dat doet dat ding geweldig slecht'. Op het Flash na werken de andere apps grandioos, waar haalt die kneus het vandaan ?!

    Nou... de titel van de blog kan beter aangepast worden in "Everts is a piece of shit".

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Anoniem19:51

    Die Everts heeft helemaal gelijk. Apple verkoopt alleen rotzooi. Vrij vertaald shit. Een HTC is vele, vele malen beter... en stukken, stukken goedkoper...

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anoniem20:04

    Die iPhone mag niet in de kliko, hoort bij chemisch afval.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Het is grappig om te zien dat die Apple fanboys altijd excuses bedenken waarom een product niet out of the box perfect werkt. "Waarom toetst hij de 1e 3 letters in als hij ook kan scrollen?!" is wel het toppunt, die Everts heeft gewoon gelijk en had die iPhone op de straat stuk mogen gooien van mij, hopelijk breek ik hiermee het hart van 1 of andere Apple worshipper. Oja, Steve Jobs ga eens dood graftak... =D

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Anoniem20:09

    @ Jeroen.. (/ iedereen die over externe batterijen zeurt)
    Philips heeft tegenwoordig een handig apparaatje die als externe accu voldoet.. dus misschien / vandaar, externe batterijen..

    Verder, ik ben voor de touch diaomond gegaan, omdat het gebouwd is op windows mobile. Ik ben niet tegen mac en/of apparaten van apple, zelfs ervoor (al typend vanaf mijn macbook pro). Het is gewoon een feit dat er bij een nieuw apparaat kinderfoutjes in zitten (denk aan mercedes toen die het eerst met hun A-classe aankwamen, welke aardig wat babyroll had).

    Dit soort dingen, zou je niet verwachten als er een 2de versie van is, dan zijn die dingen verholpen. Hetgeen wat Vincent aangeeft, is dat er misschien een aantal dingen verbetert zijn, maar zoveel meer dingen verslechterd (bereik, batterijduur etc etc)..

    En dat de 3g chip veel energie gebruikt, is niet op te lossen met een andere firmware. Tevens het bereik is zo 1,2,3 niet te fixen daarmee.

    Dus Vincent, ik ben het helemaal met je eens!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Anoniem20:50

    Jeetje wat is die Everts scheel,dat was het enige dat mij opviel....

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Anoniem20:55

    Apple zuigt sowieso,
    maakt niet uit of het nou Mac of iPhone is...
    het is waardeloze troep.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Anoniem21:31

    had je maar een diamond moeten kopen ;) die dingen zijn zwaar de bom!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Anoniem21:34

    Vince, you're spot on!.

    Koop van dat geld lekker op marktplaats.nl een stel hersens, zodat je je eigen IQ kan opkrikken.

    Dan kan je in het vervolg een echt wetenschappelijk stukje schrijven over de iPhone.

    Dr. B.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Anoniem00:20

    Ja, 4 uur batterij, moet je maar niet constant TapTap spelen...

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Anoniem15:48

    wat een huilebalk.... dan koop je toch een nokia KNAAP!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Anoniem17:15

    @ Jeroen 26 augustus 2008 19:48

    "Copy/paste ? Ik heb een erg recente Nokia waar al het denkbare op zit en ik kan ook niet copy/pasten. Tenzij je een windows mobile apparaat heeft kan naar mijn weten niemand copy/pasten op zijn telefoon, maar ik kan het natuurlijk mis hebben."

    Mis dus. Copy/pasten kan wel op Nokia's (N/E series): N95 met pencil knopje, op bijv. N82 met # toets ingedrukt houden en selecteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Anoniem18:57

    AMEN, het is net als mobile me een niet apple waardig product! Maar het dan ook pas hun 2e mobieltje nietwoar :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hij gooit hem gewoon in de vuilnisbak!!! Verkoop hem dan minstens. Je bent toch geen dief van je eigen portemonee!!! haha

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Anoniem15:41

    Koop dan ook geen Versie 1 of 2 van een product !

    Apple heeft hier veel steken laten vallen.

    Toestel voor en door Nerds. Firmware update, laat me niet lachen ! Batterij na 2 dagen al leeg ? Dit is gewoon rommel, geef het gewoom toe !

    Maar voor de rest niet zeiken, niet tevreden ? Volgens europees recht mag je je iphone binnen 7 dagen gewoon weer teruggeven aan de leverancier en behoort deze het aankoop bedrag weer terug te geven.

    BeantwoordenVerwijderen